Prima ediție a Festivalului de Vin și Gastronomie va avea loc pe 17-18 septembrie, la restaurantul ROD (Calea Turzii, nr. 160) din Cluj Napoca.
19 producători de vin din România, membri OSR (Organizația Somelierilor din România, care este și partener oficial al evenimentului), bucătari de renume din zonă și producători tradiționali de brânzeturi, mezeluri și miere, vor fi prezenți la acest eveniment.
Fiecare dintre producătorii prezenți va avea alocate câte 30 de minute pentru a prezenta vinurile pe care le produce, istoricul și prezentul cramei sau alte informații utile celor interesați.
Accesul în cadrul festivalului se va face pe baza unei brățări speciale ce se va putea achiziționa anticipat sau în ziua respectivă de la restaurant. Prețul este de de 75 lei și include degustarea oricărui sortiment de vin (din cele peste 100) și a preparatelor atent gătite de bucătarii festivalului.
Programul evenimentului este sâmbătă, între orele 12:00-22:00 și duminică, între orele 12:00-20:00.
Informații suplimentare se pot obține la Horia Șimon (0748060413), Septimiu Crișan (0728909473) sau la numărul 073-SPECIAL.