Voila! Ne pregătim de o cină în stil franțuzesc cu accente gourmet și vinuri sofisticate. Radu Dumitrescu, a.k.a. cookatar, ne povestește "tot ce am vrut vreodată să știm despre rață si nu am avut pe cine să întrebăm", iar Marius Bratu, somelierul Halewood Wines, asortează meniului special al serii vinuri din Languedoc.
Meniu
Mini quiche provensal cu gâscă afumată, pe pat de salată verde și sos de muștar franțuzesc Dijon Maille
Pulpă de rață confiată cu cartof copt, trufe și ceapă verde
Desert în stil franțuzesc: bar des fromages - brânzeturi naturale, rulouri cu mirodenii, cașcaval și telemea Lact IQ by Elcomex.
Vinuri
Gerard Bertrand, H de l’Hospitalet. L’art de vivre les vins du sud (Languedoc) Sauvignon Blanc. O expresie minunată de fructe elegante și vivace. Vioi și proaspăt cu tenta minerală.
Grenache, rose. Un vin curat, cu arome delicate de delicate de fructe de pădure si pere. Baza de fructe coapte e prezentă și pe palatin, persistând către final.
Cabernet Sauvignon. Olfactiv, dezvoltă arome intense de fructe negre: coacaze și prune, împreună cu note de piper negru și condimente dulci. Catifelat, elegant, cu taninuri bine structurate, prezintă un echilibrat desăvârșit și un final lung.
Rezervările se pot face la: Adriana 0731631837, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Irina 0720906933