Vineri, 30 octombrie, de la ora 20.00, The Wine Bistro din Calea Victoriei 155 își așteaptă clienții cu o selectie de burger Black Angus cu pâine de casă, acompaniată de o selecție specială de vinuri.
Invitat special este Chef Tudor Brezeanu, care semnează rețetele acestei seri:
American Burger Black Angus cu cartof zdrobit, 32 lei; vin recomandat – Tarapaca Grand Reserva Merlot, 15 lei / paharul;
Barbeque Burger cu sos barbeque home made și cartofi zdobiți, 32 lei; vin recomandat – Marques de Grinon Caliza Tempranillo & Petit Verdot, 18 lei / paharul;
Mexican Burger cu cartofi zdobiți și chipsuri de cartofi cu turmeric și piper roșu, 35 lei; vin recomandat – Finca La Celia Pioneer Cabernet Sauvignon, 15 lei / paharul;
Burger de somon cu sos de iaurt și castraveți și salată mediteraneană, 28 lei; vin recomandat – Mas de Cadenet Saint Victoire rose, 18 lei / paharul;
Veggie burger cu năut și sos tzatziki, alături de fritz de țelină, 25 lei; vin recomandat – Georges Duboeuf Macon Villages, 15 lei / paharul
Surprise burger cake, 18 lei; vin recomandat – Arrogant Frog Lily Pink Pad Spumant, 15 lei / paharul
Rezervări la tel: 0740.100.397, 0744 481.307 sau pe mail, la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
![Utilitati Pro Utilitati Pro](/images/site/reclame/utilitati_pro.png)