200 grame mix de salată (baby spanac, valeriana, rucola, frisee)
o rotiță de brânză Camembert
o lingură de pătrunjel proaspăt tocat
2 linguri nuci tocate
3 linguri oțet balsamic
2 linguri ulei de dovleac
1/2 linguriță sare Kosher
Roata de Camembert se aşază pe o tavă în suportul de lemn în care a fost împachetată. Dacă nu are acest suport, o învelim pe margini şi fund în folie de staniol.
Se dă tava la cuptorul preîncălzit la 180ºC, timp de 15 minute.
Între timp, aranjăm salata şi nucile pe un platou. Din oţetul balsamic şi uleiul de dovleac se prepară un dressing care se toarnă peste salată. Se presară cu sare Kosher.
Când brânza e gata, se scoate şi se crestează la suprafaţă.
Se presară pătrunjelul tocat şi se serveşte fierbinte, alături de salată.