Ingrediente
6 frunze de salată iceberg
2 conserve X 150 grame ton bucăți, în ulei de măsline
100 grame fasole roșie, în conservă
100 grame porumb, în conservă
50 grame măsline, fără sâmburi
1/2 ceapă roșie
zeama de la o lămâie
50 ml ulei de măsine extravirgin
sare după gust
Vinuri recomandate
Mod de preparare
Salata verde se spală şi se usucă bine. Se rupe bucăţi şi se pune într-un bol.
Peste salată se adaugă măslinele tocate, ceapa tăiată julienne, porumbul şi fasolea, clătite şi scurse.
Tonul se scurge bine şi se pune în salată.
Se adaugă zeama de lămâie, uleiul şi sarea şi se amestecă cu grijă, pentru a nu sfărâma foarte tare tonul.
Se serveşte imediat, cu baghetă proaspătă.
Pentru că tonul e vedeta, este important să folosiţi o conservă de bună calitate, bucăţi, în ulei de măsline.
Din aceeași categorie
Utilitati Pro
Aplicatia va ajuta sa pastrati si sa analizati istoricul consumului de apa, energie electrica, energie termica si gaze. Genereaza grafice de consum si fisa de citire pentru apometre si repartitoare de caldura. Fisele de citire se pot tipari pentru a fi predate catre asociatia de locatari. Setati alerte pentru citirea apometrelor, contoarelor electrice, a repartitoarelor de caldura si a contoarelor de gaze, individual pentru fiecare locatie. Permite un numar nelimitat de locatii.
Îmi puteți scrie pe poliana@preparate-culinare.ro sau utilizând formularul de contact