Premiat cu aur la International Wine Contest Bucharest, pentru spumantul Blanc de Blancs Brut cei mai buni struguri Chardonnay au fost aleşi să-şi etaleze splendoarea aromatică. Spumantul este fermentat şi maturat la sticlă minimum 23 luni pe drojdii fine, fiind îmbuteliat în ediţie limitată.
Acest spumant are o culoare galben pai verzuie, cu arome de flori albe de câmp, coajă de pâine proaspătă, citrice şi discrete note minerale. În gustul complex, proaspăt şi echilibrat regăsim un mix de nuanţe de mere verzi, pere asiatice, pomelo şi nuci prăjite. Postgust catifelat cu note untoase de mascarpone pe fundal.
Spumantul Blanc de Blancs vine ca o asociere perfectă pentru cele mai sofisticate farfurii din categoria fine dining care au la bază produsele de mare ca stridiile, caviarul auriu de cegă, caşcavaluri cremoase Brie şi Brillat Savarin. Completare ideală pentru specialităţi rafinate ca homarul sau sushi nigiri cu ton.